DFS Montreal Office

Designed to be a dynamic, eco-friendly work place, daylight harvesting principles, such as light sensor controlled lighting help reduce our energy consumption. Collaborative workstations, instead of millwork and moveable wall systems for closed spaces reduced construction waste during installation and reconfigurations. Leveraging existing finishes, such as polishing the concrete floor, created an attractive space and reduced the amount of material installed. Providing bike storage and a shower reduces CO2 produced in the daily commute.
/files/images/th_4311_DFS_office_interior_1.jpg /files/images/th_4311_DFS_office_interior_2.jpg /files/images/th_4311_DFS_office_interior_3.jpg /files/images/th_4311_DFS_office_interior_4.jpg /files/images/th_4311_DFS_office_interior_6.jpg