Centre Block Kitchen

For this project, special consideration was given to the heritage nature of the project and the importance of maintaining the integrity of the turn-of the-century historically significant building. Considerable coordination and cooperation between the design team and the constructor was needed to deliver the project on time and budget. Prior to the creation of a cafeteria in the 1950’s, the area existed as a continuation of the corridor and several closed offices. The original marble floor of the hallway is exposed and details at the columns and in the ceiling reflect the original office layouts.
/files/images/th_3086_Centre_Block_interior_1.jpg /files/images/th_3086_Centre_Block_interior_2.jpg /files/images/th_3086_Centre_Block_interior_3.jpg /files/images/th_3086_Centre_Block_interior_4.jpg