ratiopharm

This is a renovation of the existing facility, as well as creation of new space. Various options were developed to illustrate the flow of materials, secure access zones, and spatial relationships which were then synthesized into a tangible renovation and extension to the existing facility. The introduction of natural light was paramount to the expression to the architecture of the new addition. Full height fenestration at each bay introduces natural light deep into the working environment. Improvements towards quality control, quality assurance and microbiology labs are designed into future additions.
/files/images/th_3199_exterior_3.jpg /files/images/th_3199_exterior_4.jpg /files/images/th_3199_interior_6.jpg /files/images/th_3199_interior_4.jpg /files/images/th_3199_exterior_5.jpg